Snitele de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 6309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pulpa  de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vitel:

Pulpa de vitel se taie bucati potrivite, se bat pentru fragezire si se presara sare si piper.

Se trec prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt facute si capata o culoare aurie.

Se servesc cu orice fel de garnitura.

En nu am apucat sa fac, s-au mancat cu paine calda si castraveti acri instantaneu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:32

asa este

nilgun 1

23.09.2013, 22:08

preferatele mele

MotanLaOale 1

23.09.2013, 22:49

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vitel cu ardei si cascaval