Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu am mai facut demult,asa ca....
Carnea se taie in felii mai groase,se bate,se presara putina sare si piper,se da prin faina si se prajeste putin in ulei incins.Cand e gata se scoate pe un platou si in uleiul ramas se caleste ceapa,cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat fin,se mai caleste putin,se pune boiaua,se amesteca si se adauga 200 ml apa,sare,piper,ienibaharul si frunzele de dafin.Se pune carnea(sosul trebuie sa o acopere)si se lasa sa fiarba la foc mic cu capacul pus.
Se mai adauga apa fierbinte daca scade prea mult sosul si carnea nu s-a fiert.
Cand carnea e bine fiarta si sosul scazut,se adauga sucul de rosii in care am desfacut amidonul si mai lasam sa fiarba 5 min,amestecand din cand in cand,sa nu se prinda.
Noi le-am sevit alaturi de piure de cartofi si salata.
Pofta maxima!!!!
1
lg=lingurita
2
frunzele de dafin se scot si se arunca atunci cand sunt gata snitelele.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult