Snitzel in crusta de mustar

de Strawberries thoughts in Curcan, 4 Noi 2013 | 1876 vizualizari

 

Schnitzerelul - habar nu am daca exita cuvantul asta ;) - aceste este sublim. Eu personal nu sunt fan schnitzel, dar asa o bunaciune nu am mai mancat. Pentru ca al meu prieten este nebun dupa asa ceva ( ce sa-i faci, asa sunt crescuti nemtii ;) ), mi-am cumparat o carticica de bucate numai si numai cu retete de schnitzel.

Sa incepem :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati schnitzel de curcan (poate fi si porc, pui, vita)
  • 4 linguri mustar ( eu am avut Dijon, insa sunt convinsa ca merge si cu alt mustar)
  • 100 g Crème Fraîche
  • 4 linguri faina
  • 100 g pesmet
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei+ 1 lingura unt pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzel in crusta de mustar:

Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.

Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena. 

Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.

Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.

Bucatile de carne le trecem prin (in aceasta ordeine):

1. Faina

2. Pasta de mustar

3. Pesmet

apoi le punem in tigaia infierbantata.

Le prajim circa 3 minute pe fiecare parte (sau pana devin aurii/maronii). Le scoatem pe un servetel absorbant.

Servim calde cu o felie de lamaie deasupra.

 

Enjoy :)

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti Crème Fraîche, folositi un iaurt mai gras (sau crema de iaurt)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitzel in crusta de mustar 275368
retete culinare - Snitzel in crusta de mustar 275370
retete culinare - Snitzel in crusta de mustar 275371
retete culinare - Snitzel in crusta de mustar 275380

COMENTARII (15)

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 10:55

Iau si eu unul

Strawberries thoughts 1

05.11.2013, 12:15

Va multumesc mult, bucatarasi dragi. Data viitoare fac mai multe si sunteti toti invitati

laura_n 1

05.11.2013, 14:48

foarte misto, bravoo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D