Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate

de epurasha2bb in Curcan, 26 Noi 2010 | 5728 vizualizari

 

ceva delicios, si ma bucur ca mi-a venit ideea! incercati cu mare incredere , sigur o sa-mi multumiti!

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate:

Am spalat si dezosat carnea de curcan de pe pulpa, am batut-o cu ciocanul de snitzele si am pregatit marinata intr-un castron nemetalic.

Am pus carnea acolo, se poate pune si intr-o punga inchisa ermetic.Am dat la rece 40 minute.Poate sta si mai mult , e si mai bine.

In acest timp mi-am pregatit garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor .

Apoi am scos carnea ,am dat-o cu sare si piper, am tavalit-o prin faina si am dat-o prin ou si iar prin faina.Am prajit in ulei incins.

Am servit snitzelele alaturi de garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor iar pt.mofturila sotzul meu doar cu bulgari de piure.:)Snitzelele s-au topit imediat!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate 66095
retete culinare - Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate 66096
retete culinare - Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate 66098

COMENTARII (27)

Rux 1

11.12.2010, 09:54

Vai cat de apetisant arata!!!! spune-mi te rog....ce e minunatia mica si rotunda de pe farfurie?...

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:21

delicioase

epurasha2bb 1

13.01.2013, 14:49

Ruxy este o biluta din piure de cartofi simplu si pudrat cu putina boia de ardei dulce!
Bya ralu mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L