Somon cu sos de struguri

de ianculubita in Somon, 25 Noi 2013 | 2933 vizualizari

 

Un preparat delicios care merge chiar si pentru musafiri in zile de sarbatoare

 

INGREDIENTE

  • rondele de somon
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
  • piper
  • 5 linguri smantana
  • 1 cana cu boabe de struguri in doua culori
  • 100 g pastai fideluta
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • 1 ceasca nuca macinata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de struguri:

Pestele spalat, uscat,condimentat, il tavalim prin nuca macinata, apoi il punem in tava cu hartie de copt, unsa cu unt si-l tinem la cuptor 20 minute;

Intr-o tigaie punem smantana, sare, piper si boabele de struguri taiate in jumatati daca sunt mari si lasam la foc mic cateva minute; In alta tigaie cu 50 g unt, punem fasolea care a fost fiarta in prealabil, usturoiul taiat foarte marunt si porumbul iar dupa cateva minute oprim focul

Servim pe farfurie peste,alaturi pastai iar deasupra sosul de struguri.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Somon cu sos de struguri 280599
retete culinare - Somon cu sos de struguri 280603
retete culinare - Somon cu sos de struguri 280605

COMENTARII (12)

laura_n 1

25.11.2013, 16:56

interesant, cred ca are un gust acrisor, perfect in combinatie cu somonul

ianculubita 1

25.11.2013, 17:34

Laura,gustul nu e chiar acrisor,avand in vedere ca strugurii sunt destul de dulci;merita incercat

Rocsi 1

25.11.2013, 19:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55