Sushi wrap

de slowfoodcuisine in Somon, 2 Apr 2011 | 4489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 50g somon afumat
  • cateva rondele de castravete
  • 1 morcov
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi wrap:

Intindem fiecare lipie pe care o farfurie.

Din oua si lapte facem cate o omleta pe care o condimentam cu sare, piper, si o asezam peste lipie.

Al treilea strat este din bucatele de somon afumat

 Urmeaza morcovul taiat bastonase si rondelele de castravete.

Rulam si devoram!

 

COMENTARII (12)

cristiana_dana

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:22

adry88

adry88 1

06.05.2011, 15:50

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:14

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!