Somon cu spanac gratinat

de Bucataras Medi in Peste, 12 Iul 2010 | 5624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 buc. medalioane de somon
  • .zeama de lamaie
  • .sare,piper
  • .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
  • .1 ceapa
  • .unt cat o nuca
  • .100-150  g cascaval
  • .2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac gratinat:

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de  apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare)

Separat, ceapa taiata marunt si spanacul (lasat sa se dezghete) se inabuse in putin unt .Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,cascavalul ras si ouale batute bine.Se da la cuptor  si se lasa pana cand se gratineaza bine .Se serveste cald.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Somon cu spanac gratinat-0
Somon cu spanac gratinat-1
Somon cu spanac gratinat-2
Somon cu spanac gratinat-3
Somon cu spanac gratinat-4
Somon cu spanac gratinat-5
Somon cu spanac gratinat-6
Somon cu spanac gratinat-7

COMENTARII (25)

Bunica 1

14.07.2010, 17:51

pentru George Cand ne spune o "minciuna" pescareasca......?

Bucataras Medi 1

15.07.2010, 07:33

Buni si pentru mine nu , ca il pregatesc?......................

nadina73 1

17.07.2010, 01:40

e preferatu meu somonul5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41