Sos cu ciuperci si afumatura

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2013 | 6503 vizualizari

 

O mancarica ce mie-mi place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 200 g kaizer afumat
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • un ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ciuperci si afumatura:

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta.

Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit sticloasa adaugam kaizerul, ardeiul gras si apoi ciupercile. Calim totul bine , apoi adaugam sucul de rosii si fierbem la foc mic pana se fierb legumele foarte bine, iar zeama scade la jumatate.

Potrivim de sare si piper.

Servim fierbinte, cu mult patrunjel verde, tocat.

TIPS-URI

1

Putem folosi orice afumatura, chiar si carnati.

2

Este o garnitura excelenta pentru miniclatite de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui