Sos de ciuperci

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2015 | 13580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune
  • 300 g mix de ciuperci congelate
  • 3 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci:

  • Ciupercile brune le-am taiat diferite forme, iar cele congelate le-am lasat la scurs.
  • Intr-o tigaie cu putin ulei, am pus ciupercile taiate, am amestecat, am presarat sare, piper si am adaugat putina apa.
  • Cand s-au inmuiat, am adaugat si mixul de ciuperci. Le-am lasat pe foc 2-3 min, apoi am pus jumatate din compozitie intr-un blender, am adaugat smantana, putina apa si am mixat pana s-a format un sos, apoi l-am pus peste ciupercile ramase in tigaie.
  • Am amestecat, am potrivit gusttul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

22.11.2015, 15:23

Imi place mult!

miki_a 1

23.11.2015, 13:11

Immmm, mix de ciuperci? Sigur a iesit o bunatate!!!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:55

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu macrou afumat