Spaghete alla putanesca

de Micutza Luana in Spaghete, 11 Apr 2014 | 2059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghete
  • 2 lg ulei ( uleiul din care luam anschoa )
  • 2 catei de usturoi
  • 8 fileuri de anschoa
  • o rosie
  • masline
  • sare piper
  • o lingura de capere
  • un adrei iute (eu nu am pus pt ca nu mananc iute deloc )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla putanesca:

Se pune apa la fiert pentru paste cu sare. 

Cand a dat in fiert se pun spaghetele si fierb al dente .

Se strecoara si se lasa deoparte .

Intre timp intr-o tigaie punem rosia taiata cubulete , fileurile de anschoa , masline (fara samburi) usturoiul la calit in putin ulei .

Lasam sa se omogenizeze 5 minute dupa care adaugam si caperele.

Adaugam si pastele si lasam 2 minute  pe foc dupa care se servesc.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Spaghete alla putanesca-0
Spaghete alla putanesca-1

COMENTARII (6)

Constelatialeu 1

11.04.2014, 11:16

Poate sa fie si Ala Pugaciova ca tot nu-miplac...

Micutza Luana 1

11.04.2014, 14:10

cleme adevaru e ca nici pe mine nu m-au incantat dar iubi ma to batut la cap data viitoare sa faca foamnea

simonacallas 1

11.04.2014, 14:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04