Spaghete Caponata

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 9 Mar 2016 | 394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei de masline
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de 400 grame rosii in bulion
  • 320 grame spaghete integrale
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Caponata:

Se taie vanata in cuburi de 1 cm si se caleste  in ulei de masline, la foc mic timp de 15 minute, pana se inmoaie. 

Se adauga zaharul si otetul. 

Se taie usturoiul felii, se adauga in tigaie si se gateste 1 minut. 

Se adauga rosiile si putin apa. 

Se aduce sosul la punctul de fierbere si se lasa 15 minute, la foc mic. 

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert. 

Se adauga sare si piper in sos, daca este nevoie, apoi se adauga pastele si putin din apa in care au fiert pentru  obtine o consistenta cremoasa. 

Se servesc cu parmezan ras. 

 

COMENTARII (9)

Camelya 1

09.03.2016, 19:23

Mmm, ce spaghete delicioase!

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:23

Ce bune!!!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41