Spaghetti alla puttanesca

de Bucataras in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 5434 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  320 gr spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 4 catei usturoi tocati
  • o cutie de rosii Cirio Pelata
  • 6 fileuri de ansoa tocate marunt
  • o lingura de capere, spalate si scurse, tocate marunt
  • 12 masline fara simburi, feliate
  • 1 ardei iute uscat pisat
  • 1 lingura frunze proaspete de oregano
  • 1-2 linguri de pasta de rosii Cirio
  • 6 rosii uscate la soare tocate marunt
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti alla puttanesca:

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

26.03.2011, 23:15

la masa

deyutzky 1

28.03.2011, 01:50

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:34

cand am citit titlul m-a amuzat..putana in italiana inseamna curva dar oricum spaghetele sunt deliciuuuuu

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla puttanesca