Spanac cu ochiuri

de mimmi in Mancaruri de legume, 1 Oct 2010 | 3269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg spanac
  • lapte
  • faina
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Spanacul se spala si se fierbe in apa.Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul,usturoiul pisat,sare si 2 linguri de ulei si se calesc putin pe foc.Se adauga aprox 0,5 l lapte.Intre timp se face o ingrosala din 6 linguri de faina si lapte pana devine putin lichida.Se adauga treptat la spanac mestecandu-se mereu si alternand cu lapte pana devine o compozitie cremoasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spanac cu ochiuri 53619
retete culinare - Spanac cu ochiuri 53620

COMENTARII (8)

kamy 1

03.10.2010, 21:27

mancarea lui fiica-mea...5f

mimmi 1

04.10.2010, 15:09

Multumesc !

DIANA B 1

21.03.2011, 09:35

Asta-mi doresc eu ptr azi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S