Spată de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 11488 vizualizari

 

O mâncare cu destul de multe calorii având în vedere că am avut o carne cu grasime,dar cred ca fiind Duminică şi o vreme mohorâtă afară,putem să uităm acest aspect,mai ales că de Luni începem dieta ))))))

 

INGREDIENTE

  • O bucata spata de porc fara os (500 g)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Piper boabe mozaic
  • Boabe de mustar
  • Pudra de usturoi
  • Cateva cuisoare
  • Salvie si rozmarin
  • 150 ml vin rosu
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spată de porc la cuptor:

Carnea am spalat-o,am sters-o cu un servet,am crestat stratul de grasime de deasupra.

Am condimentat,am înfipt cateva cuisoare,am presarat boabe de mustar si de piper,salvie si rozmarin.

Am pus carnea într-o tava în care am pus putin ulei si vin.

Am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor.

Dupa o ora am scos folia si am lasat sa se rumenesca cam înca jumatate de ora.

Dupa ce am scos din cuptor am lasat-o acoperita cateva minute cu folia si abia apoi am feliat.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Spată de porc la cuptor-0
Spată de porc la cuptor-1
Spată de porc la cuptor-2
Spată de porc la cuptor-3
Spată de porc la cuptor-4

COMENTARII (41)

babi5

babi5 1

15.12.2013, 14:14

imi place ca si tu dai multa culoare la platou

diaconta

diaconta 1

15.12.2013, 21:35

Mala,multumesc mult
Imi place sa fie foarte multa culoare in mancare

adasev12

adasev12 1

22.12.2013, 22:27

asta da bunaciune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!