Spuma de fragute

de MIUTA in Dulciuri, 16 Iun 2011 | 2321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fragute
  • 200 ml frisca Hulala
  • 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de fragute:

Se pun fragutele intr-un vas cu zaharul pudra dupa ce au fost curatate si spalate rapid sub un jet de apa rece.Se amesteca si se lasa 20 minute.

Se mixeaza frisca.

Fragutele se zdrobesc.Mie imi place sa nu fie foarte strivite,imi place sa gasesc si fragute intregi prin spuma.

Se amesteca frisca cu fragutele.

Se da la frigider 30 minute.

Se serveste spuma simpla sau cu topping de caramel.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spuma de fragute 110664
retete culinare - Spuma de fragute 110665
retete culinare - Spuma de fragute 110666
retete culinare - Spuma de fragute 110667
retete culinare - Spuma de fragute 110668
retete culinare - Spuma de fragute 110669
retete culinare - Spuma de fragute 110670

COMENTARII (18)

adry88 1

17.06.2011, 15:33

foarte buna

Cris2711 1

18.06.2011, 16:14

cat de mult imi plac

marcela1979 1

19.06.2011, 10:19

si mie imi plac fragutele nu am mai mancat de ani de zile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S