Spuma de zmeura

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 22 Iun 2011 | 2888 vizualizari

 

Nu pot spune decat ca este minunata!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 1 pahar zmeura
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 linguri smantana dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de zmeura:

Mixam frisca, dupa care adaugam smantana si omogenizam. Separat pasam zmeura, pe care o amestecam cu zaharul pudra. Punem zmeura pasata peste frisca si amestecam usor pana la omogenizare

Dam la rece pentru cel putin o ora. Servim in cupe decorata cu frisca si bete din finneti.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spuma de zmeura 111428
retete culinare - Spuma de zmeura 111429
retete culinare - Spuma de zmeura 111430

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.06.2011, 17:34

multumesc

adry88 1

28.06.2011, 16:48

ce superb arata

Lau 1

01.07.2011, 17:14

vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L