Stelute cu marmelada [ de post]

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 2742 vizualizari

 

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu marmelada [ de post]:

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj se dezgheata lent la temperatura camerei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu marmelada [ de post]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata