Stelute cu marmelada [ de post]

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 915 vizualizari

 

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu marmelada [ de post]:

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

 

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj se dezgheata lent la temperatura camerei .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285568
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285570
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285571
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285573
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285575
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285577
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285578
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285580
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285582
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285584
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285585
retete culinare - Stelute cu marmelada [ de post] 285586

COMENTARII (36)

T I M E A 1

21.12.2013, 01:37

claudiaO 1

21.12.2013, 08:19

ce aratoase sunt

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:41

arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S