Strudel cu dovleac

de nadea68 in Dulciuri, 10 Sep 2015 | 744 vizualizari

 

Bine v-am regasit bucatarasi!! ♡

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • O bucata dovleac razuit
  • Zahar
  • Stafide
  • Scortisoara
  • Pesmet
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Intindem aluatul de foietaj (il scoatem din frigider cu 30' inainte).

Presaram pesmetul pe aluat dupa care punem dovleacul razuit si scurs de apa, stafidele, zaharul si scortisoara. Rulam foietajul, inchidem bine, ungem cu un pic de lapte, presaram cu zahar brun si bagam la cuptor 180º, 30 minute sau pana se rumeneste. 

Pofta buna! 

 

 

COMENTARII (9)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

11.09.2015, 11:09

Corinuta

Corinuta 1

11.09.2015, 12:31

bun bunutz!

Bunica

Bunica 1

11.09.2015, 15:06

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!