Sufleu de branza cu dresing de zmeura

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 2092 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta delicioasa : sufleu de branza cu dresing de zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr brânză slabă
  • 4 ouă
  • 50 gr miere
  • 1 baton de vanilie
  • 1 coaja răzuită a unei lămâi
  • 40 gr zahăr tos
  • unt pentru ungerea formelor
  • 1-2 linguri de migdale măcinate Dresing: 200 gr zmeură 40 gr zahăr din trestie de zahăr 1 lămâie (coaja răzuită şi zeama unei jumătăţi de lămâie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu dresing de zmeura:

Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită.

Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza.

Albuşurile de ouă le batem cu un pic de sare şi 40 gr de zahăr, după care o omogenizăm cu grijă cu crema de brânză.

Ungem cele 4 forme, mai mici, cu unt, presărăm 1-2 linguri de migdale.

Turnăm amestecul în forme şi coacem timp de cca. 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

În acest timp pregătim dresingul.

Amestecăm 200 gr de zmeură cu 40 gr de zahăr de trestie, coaja de la o jumătate de lămâie şi zeama acesteia, fierbem circa 10 minute, după care o pasăm printr-o sită.

La servire răsturnăm sufleul pe o farfurie şi turnăm dresingul peste aceasta.

 

COMENTARII (31)

Panacris 1

20.06.2013, 08:17

De probat!

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 22:09

o bunatate

-Licurici- 1

23.06.2015, 10:36

arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59