Supa - crema de mazare uscata

de Brindusa in Supe, 25 Ian 2010 | 3918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare uscata
  • 4 l de apa 
  • 1 morcov mic ras fin
  • 1 ceapa taiata fin (sau 3 cepe verzi)
  • 4 catei de usturoi taiati fin
  • 5 linguri de ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa - crema de mazare uscata:

Spala bine mazarea si pune-o la fiert in apa, pana cand e fiarta bine. Daca a scazut prea mult, completeaza cu apa.


In acest timp caleste legumele in ulei.


Mixeaza mazarea intr-un blender, pune-o cu zeama cu tot intr-o oala curata, adauga uleiul cu legume, sare si piper si fierbe inca 5 minute.


Serveste cu paine prajita si patrunjel tocat marunt.

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI