Supa crema de dovlecel

de alilianaa in Supe, 27 Ian 2017 | 2871 vizualizari

 

Sanatate curata! 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 1/2 de morcov
  • un sfert de telina mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline
  • o lingurita smantana ( numai la servire)
  • un varf lingurita fulgi ardei iuti
  • crutoane din paine prajita la cuptor
  • putin marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecel:

Intr-o cratita, se pun la fiert legumele, spalate, curatate, portionate. Se adauga sare, piper. Se pune apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert pana ce legumele se patrund cu furculita. Compozitia se pune intr-un blender si se paseaza. In timp ce se paseaza, se adauga uleiul de masline in fir subtire. 

Se pune compozitia intr-un vas curat, se macina fulgi de ardei iute de-asupra, se adauga putin marar verde. In bolul se servire, se adauga o lingurita smantana si crutoane. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli