Supa-crema de spanac

de laylalala in Supe, 12 Mar 2010 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata
  • 3 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 1 lingura unt
  • 1 cartof mediu, curatat si taiat cubulete
  • 850 ml zeama de supa de gaina
  • 200 ml lapte
  • 400 gr frunze de spanac, spalate
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • un praf de nucsoara, proaspat rasa
  • iaurt, pentru servire (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de spanac:

Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful si se caleste 1 minut apoi se toarna zeama de supa de gaina si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga laptele, se lasa sa dea intr-un clocit apoi se adauga frunzele de spanac si coaja rasa de lamaie.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.

Supa din cratita se paseaza in blender, se adauga nuscoara si se amesteca.Se serveste cu iaurt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa-crema de spanac 21920
retete culinare - Supa-crema de spanac 21921
retete culinare - Supa-crema de spanac 21923
retete culinare - Supa-crema de spanac 21924
retete culinare - Supa-crema de spanac 21926

COMENTARII (2)

ionela2682 1

13.03.2010, 14:10

nu am mancat niciodata! oare ce gust o avea?

Oana 1

13.03.2010, 15:48

Pai sigur e buna, gust de spanac, normal

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!