Supa crema de sparanghel

de Rux in Supe, 20 Noi 2010 | 1843 vizualizari

 

O supa cu un gust extraordinar( mai ales pentru iubitorii sparanghelului).

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • o legatura mare de sparanghel
  • o ceapa
  • trei cartofi
  • un morcov
  • 150 gr smantana
  • 40 gr unt
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri ulei  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Punem intr-o oala la foc putina apa, apoi uleiul, ceapa tocata, morcovul taiat rondele subtiri, cartofii feliati si lasam 5 minute sa fiarba la foc mic, apoi adaugam 1, 5 l apa si lasam sa fiarba bine.
Separat punem la aburi sparanghelul taiat cubulete impreuna cu mugurii si-l lasam pana se inmoaie.
Cand zarzavatul de supa este fiert , il punem la blender impreuna cu sparanghelul si cu zeama din supa si untul si aducem din nou oala pe foc. potrivim de sare, adaugam smantana amestecand cu grija si nu lasam pana la punctul de fierbere. Dam deoparte si servim. Pofta mare

 

COMENTARII (1)

ela

ela 1

20.11.2010, 19:24

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01