Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Calesti in unt, ceapa tocata marunt si telina taiata felii, pana cand ceapa este moale. Adaugi usturoiul felii si mai calesti 1 minut. Adaugi supa de pui, putina sare si piper negru si fierbi 5 minute, cu capac.
Intre timp, tai sparanghelul segmente, il pui in oala si continui fierberea cu capac, inca aproximativ 10-15 minute. Verifici sa fie fiert sparanghelul. Pastrezi cateva bucatele de sparanghel pentru ornat si mixezi continutul oalei, in blender, pana obtii o crema fina. Adaugi sare si piper dupa gust.
Adaugi iaurtul (dizolvat inainte cu 3-4 linguri supa fierbinte) si omogenizezi. Ornezi supa cu bucatelele de sparanghel.
Servesti supa cu crutoane.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult