Supa de boabe

de katty in Supe, 10 Feb 2015 | 2619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole neagra
  • 100 gr mazare congelata
  • 3 linguri porumb din conserva
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de boabe:

Se pune fasolea la inmuiat de cu seara .A doua zi se scurge si se pune la fiert in apa rece .Se schimba apa ,apoi se pune din nou la fiert in apa calda impreuna cu crenguta de cimbru.Se lasa la fiert  pana este aproape gata.( Daca va grabiti puteti folosi fasole din conserva )Separat intr-o oala se pune la calit in uleiul incins ceapa tocata fin si morcovul dat pe razatoarea mica.Se stinge cu apa ,apoi se pune fasolea scursa  si mazarea .Dupa 10 minute adauga orezul ,cartoful taiat cubulete .Lasa 10 minute ,apoi adauga porumbul ,ardeiul taiat cubulete si rosiile.Potriveste de sare si piper si mai lasa sa dea cateva clocote.Serveste fierbinte  cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de boabe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina