Supa de curcan cu galuste din gris

de Alexandra Burz in Curcan, 1 Mar 2014 | 3585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 400 gr morcovi
  • 200 gr patrunjel radacina
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate telina
  • o jumatate ardei
  • 50 gr vegeta
  • sare
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • 250 gr gris
  • o lingiura unsoare
  • piper
  • apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste din gris:

Curatam si spalam bine legumele.

Curatam bine carnea.

Le punem la fiert impreuna intr-o oala, acoperindu-le cu apa.

Adaugam vegeta si putina sare.

Cand sunt fierte atat legumele si carnea strecuram supa.

Punem din nou la foc supa strecurata.

Intr-un bol separat batem ouale cu unsoare, gris, sare si piper.

Cand fierbe supa formam cu o lingura galuste si le bagam in supa.

Lasam sa fiarba pentru 15 minute.

Oprim focul, adfaugam morcovi taiati si frunze de patrunjel.

TIPS-URI

1

carnea din supa o puteti face pane

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste din gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galusti din gris