Supa de curcan cu galuste din gris

de Alexandra Burz in Curcan, 1 Mar 2014 | 1429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 400 gr morcovi
  • 200 gr patrunjel radacina
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate telina
  • o jumatate ardei
  • 50 gr vegeta
  • sare
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • 250 gr gris
  • o lingiura unsoare
  • piper
  • apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste din gris:

Curatam si spalam bine legumele.

Curatam bine carnea.

Le punem la fiert impreuna intr-o oala, acoperindu-le cu apa.

Adaugam vegeta si putina sare.

Cand sunt fierte atat legumele si carnea strecuram supa.

Punem din nou la foc supa strecurata.

Intr-un bol separat batem ouale cu unsoare, gris, sare si piper.

Cand fierbe supa formam cu o lingura galuste si le bagam in supa.

Lasam sa fiarba pentru 15 minute.

Oprim focul, adfaugam morcovi taiati si frunze de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

carnea din supa o puteti face pane

RETETA IN IMAGINI

Supa de curcan cu galuste din gris-0
Supa de curcan cu galuste din gris-1
Supa de curcan cu galuste din gris-2
Supa de curcan cu galuste din gris-3
Supa de curcan cu galuste din gris-4
Supa de curcan cu galuste din gris-5
Supa de curcan cu galuste din gris-6

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 19:23

Rocsi 1

01.03.2014, 19:43

Alexandra Burz 1

02.03.2014, 08:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04