Supa de fasole verde lata

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 4 Aug 2012 | 4912 vizualizari

 

Fasolea asta galbena si lata este cunoscuta in zona Clujului si ca ,, fasole de unt '' pentru ca e atat de catifelata si gustoasa ca se topeste in gura . Prefer cand am legume prospete de calitate sa nu le ,, incarc '' cu prea multe arome si condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole lata galbena
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • boia
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde lata:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata si morcovul feliat .
  3. Puneti in deasupra 3 l apa si fasolea  rupta bucati + jumatate din verdeata tocata , sare si bopia rosie de ardei  .
  4. Fierbeti cam 30 minute. Verificati daca legumele sunt fierte [ daca e nevoie mai lasati putin ].
  5. Adugati sucul de rosii , lasati inca 5 minute pe foc.
  6. Serviti supa cu verdeata presarata deasupra.
  7. Eu am insotit-o cu ardei iute si paine neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:43

Foarte buna ciorbita!!!

Sylvia 1

08.08.2012, 17:53

ce pofta mi-ai facut !!!!!

jolygina 1

20.08.2012, 20:21

sanatoasa

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole