Supa de legume cu galuste

de Michelle in Supe, 27 Noi 2009 | 10790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi
  • telina
  • pastarnac
  • 1 ceapa
  • 6 cartofii
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • delikat
  • ulei
  • 2 oua
  • gris
  • 4 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste:

Curatam morcovii, telina, pastarnacul, cartofii, ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua si le punem la fiert impreuna cu 4 litri de apa. Dupa ce toate s-au fiert scoatem legumele le punem la scurs si le pastram pentru o salata beof.

In apa ramasa taiem un morcov rondele,mai adaugam apa (depinde de cantitratea de supa ce dorim) si preparam compozitia pentru galuste. Batem ouale punem sare si apoi adaugam gris pana ce compozitia devine nici tare dar nici moale..(atunci cand dai cu furculita deasupra raman pentru putin timp dungi:))) Lasam la odihna pana ce incepe supa sa fiarba. Intre timp adaugam delikat si doar un pic de ulei. Adaugam si galustele si lasam sa fiarba pana ce se ridica deasupra...


Tocam patrunjelul si il punem in supa, mai adaugam ulei si ..gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de legume cu galuste 11245
retete culinare - Supa de legume cu galuste 11246

COMENTARII (5)

Oana 1

27.11.2009, 19:47

Arata atat de bine! Mie imi place supa cu galuste cu toate legumele, eu nu le scot, le tai cubulete, e delicioasa!

Michelle 1

27.11.2009, 19:55

eu le scot ca sa fac salata de beof...si la ai mei le place asa mai 'limpede'

elena1988 1

02.02.2011, 16:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!