Supa ramen cu miso

de -Miti- in Supe, 28 Apr 2014 | 3763 vizualizari

 

Imi plac mult supele instante,dar niciodata nu le las simple. De fapt,de cele mai multe ori am nevoie doar de taiteii din pachet,restul il adaug eu.
Pasta miso gasiti pe koreanfood,o recomand, este exact ca cea din Japonia. Taiteii folositi sunt Maggi Fidelicious,din toti incercati pana acum,acestia mi se par cei mai buni,raman elastici chiar si dupa ce stau in supa.Puteti folosi supa de pui de casa,daca nu aveti folositi pachetul cu aroma din Fidelicious.
Aceasta supa se consuma deindata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de Fidelicious Maggi
  • 1 lingura de miso (mai putin daca nu sunteti obisnuiti cu gustul)
  • 250 ml supa de pui sau apa
  • 50 gr ciuperci
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 foi de varza chinezeasca
  • 1 ou fiert tare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ramen cu miso:

Punem supa intr-o craticioara si punem pe foc. Daca nu aveti supa de pui,puneti apa ,iar cand aceasta incepe sa fiarba,adaugati continutul plicului.

Taiem ciupercile in doua si le punem in craticioara. Adaugam si varza chinezeasca taiata fasii.

Lasam sa fiarba 2 minute,dam focul mic. Intr-un bol punem pasta miso si adaugam putina supa. Amestecam bine,apoi turnam in oala. Lasam la foc mic.

Adaugam taiteii,mai tinem pe foc un minut,apoi punem supa in bolul din care servim. Se orneaza cu ceapa verde taiata marunt si oul taiat  rondele.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa ramen cu miso-0
Supa ramen cu miso-1

COMENTARII (28)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

19.06.2014, 11:25

e minunata reteta!!

-Miti-

-Miti- 1

14.08.2014, 11:28

bygo

bygo 1

15.12.2014, 07:30

De fapt Ramen cu miso este o reteta japoneza. Coreenii nu folosesc miso. Ca sa se evite confuzia coreenii spun ca ramen este japonez si ramyun este coreean. Nu stiu japonezii, dar coreenii au zeci de retete de ramyun.
In ceea ce priveste reteta ta, imi place.
Poti sa incerci si varianta asta: Supa de pui, sos de soia, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sare, piper, taitei, ou firt, ardei rosu taiat fisii, ciuperci, muguri de bambus, germeni de soia. Poti pune si fasii de pui condimentat si prajit putin, sau facut pe gril.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!