Supa de legume - de post

de Sidy in Supe, 22 Noi 2011 | 2499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • fidea fara ou
  • vegeta de casa
  • patrunjel verde
  • gulie
  • telina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume - de post:

Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa  o pun intreaga si cand supa este gata, o arunc.
Se pun intr-o oala si se acopera cu apa. Adaugam vegeta si lasam sa se fiarba legumele.
Intre timp se fierbe fideaua separat in apa cu putina vegeta de casa.
Cind sunt toate fierte se pune in farfurie fidea ,apoi zarzavat, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Supa de legume - de post-0
Supa de legume - de post-1
Supa de legume - de post-2
Supa de legume - de post-3
Supa de legume - de post-4
Supa de legume - de post-5

COMENTARII (9)

diaconta 1

22.11.2011, 20:17

ce bunuta e de post
reusesc cu furculita?

MIUTA 1

24.11.2011, 23:33

Foarte buna

mihaelar63 1

30.11.2011, 03:27

Este atat de vesela incat doresc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04