Supa de pui cu galuste

de luminita20_2006 in Supe, 23 Aug 2009 | 4962 vizualizari

 

Este supa preferata de mine atunci cand este gatita cu pui de tara ;)

 

INGREDIENTE

  • carne de pui( prefer cel de tara)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 1/2 telina mica
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 6 linguri gris
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul.


Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei:


Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul galbenusurile, cand sau incorporat aduagam in ploaie grisul si un varf de sare. Se lasa deoparte 30 min.


Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce s-au fiert se ia cu o lingurita din compozitia pentru galuste si se pun sa fiarba la foc potrivit ~ 10 min.


Se serveste cu patrunjel tocat

 

COMENTARII (5)

feliciana_maria_1209 1

23.02.2011, 21:26

Buna luminita.Foarte buna supa ta.In reteta ai scris undeva ca avem nevoie de 6 linguri de faina iar mai jos ai scris ca se pune grisul.Cred ca este vb de gris nu?nu faina.Si eu fac acum asa ca vreau sa o fac si eu la fel de buna ca o bucatareasa profesionista desi este prima data cand fac supa de galuste.

luminita20_2006 1

26.02.2011, 17:01

da,..scrisa in garaba...faina de gris...scuze

MVMih 1

24.10.2011, 00:12

Nota 10 !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!