Supa de pui cu julienne de legume

de Sylvia in Supe, 20 Apr 2010 | 4355 vizualizari

 

Am mancat acest gen de supa in Austria si mi-a ramas in minte, o supa de pui dar cu multe legume taiate julienne si fierte apoi in supa, lasate el dente,o super aroma de telina….o bunatate de supa .

 

INGREDIENTE

  • supa de pui ,
  • o jumatate de telina mica,
  • 2 morcovi medii,
  • partea alba de la un praz,
  • o mana de fidea mai groasa,
  • o mana de verdeata in functie de preferinta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu julienne de legume:

Preparare: am pregatit o supa clasica de pui, in oala sub presiune am pus eu ca era pui de casa. Am facut-o destul de concentrata, cu o jumatate de pui la 4,5 l de apa, 2 cepe, 1 morcov, o bucata de telina, un ardei gras, sare, piper, un fir de telina. Dupa ce a fiert bine am strecurat supa si am mutat-o in alt vas. Separat am pregatit o portie buna de julienne de legume ,telina, morcov si praz taiat rondele .

 Cand supa strecurata clocotea din nou am adaugat o mana de paste si  legumele . Am lasat sa fiarba incet 5-6 minute  cat sa fie fierte pastele si sa ramana legumele al dente, usor crocante si aromate . Am adaugat o mana de verdeata maruntita ( patrunjel si telina am pus eu ) si am oprit focul.

  Este foarte aromata si gustoasa, o recomand cu caldura, legumele usor crocante iti dau o senzatie aparte de prospetime atunci cand le mananci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa de pui cu julienne de legume 27527
retete culinare - Supa de pui cu julienne de legume 27528
retete culinare - Supa de pui cu julienne de legume 27529
retete culinare - Supa de pui cu julienne de legume 27530

COMENTARII (7)

ela 1

20.04.2010, 13:26

eu am gasit acum legume julien de la hortex,sunt foarte bune si nu te mai chinui sa le tai

silvi0ara 1

20.04.2010, 14:04

nadina73 1

20.04.2010, 17:38

super bune imi place ideie,arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25