Supa de rosii cu taitei de casa

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 17 Oct 2014 | 3779 vizualizari

 

Cand ai pofte,pai ai si e musai sa le executi...acum depinde si de pofte,dar sa nu deviem...inca mai sunt rosii de gradina,e piata plina,de parca nu zici ca vine iarna...taitei am facut,reteta am pus-o,o gasiti voi daca va intereseaza,asa ca sa-i dam drumul la scris.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 1 morcov potrivit
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu ( gen capia,dar mai mic)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
  • patrunjel
  • taitei de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu taitei de casa:

Mai intai punem rosiile in apa clocotita ,2-3 min,apoi le decojim ,le taiem si le punem in robot si le mixam.Curatam legumele,morcovul il dam pe razatoarea mica,ceapa o taiem marunt,ardeiul cubulete.Punem o oala pe foc,turnam un pic de ulei si punem la calit legumele,cand s-au inmuiat,le punem peste rosii si mai mixam un pic pana devine totul o pasta mai lichida.Turnam toul in cratita in care am calit legumele,adaugam sare si piper si 2 cani cu apa,lasam sa fiarba bine.Spuma formata o dam deoparte.Apoi luam taiteii,pe care-i lasasem la uscat din reteta precedenta si ii punem in supa,lasam sa fiarba pana sunt patrunsi taiteii.La final adaugam patrunjel tocat.

 

TIPS-URI

1

In cazul in care vi se par rosiile mai acrisoare ,se poate adauga 1 lingura de

2

zahar

3

daca supa o vreti mai lichida,adugati apa,daca o vreti mai groasa o scadeti mai mult.

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii cu taitei de casa-0
Supa de rosii cu taitei de casa-1
Supa de rosii cu taitei de casa-2
Supa de rosii cu taitei de casa-3
Supa de rosii cu taitei de casa-4
Supa de rosii cu taitei de casa-5
Supa de rosii cu taitei de casa-6
Supa de rosii cu taitei de casa-7
Supa de rosii cu taitei de casa-8

COMENTARII (29)

Rocsi 1

17.10.2014, 21:12

Adele 1

17.10.2014, 21:20

diaconta 1

17.10.2014, 22:24

Eu nu prea's prietena cu ea,dar arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04