Supa de rosii cu tortellini

de mihaelar63 in Supe, 24 Ian 2015 | 2826 vizualizari

 

Cum sunt fan tortellini imi plac chiar si in supa

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini cu ricotta si spanac
  • 50 ml ulei
  • 2 cani bulion de rosii [ de casa ]
  • 2 foi dafin
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 1 varf scortisoara pudra
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu tortellini:

Legumele se curata si se spala .

Ceapa si usturoiul se toaca marunt .

Morcovul si telina se feliaza [ cum doriti].

Caliti usor cepa si usturoiul . Se pune la calit si morcovul cu telina .

Adugati 2 l apa , foile de dafin ,sare si fierbeti 15 minute .

Daca morcovul este fiert se aduga bulionul si se pun tortellini .

Se condimenteaza cu piper , scortisoara si sare daca este nevoie .

Serviti supa de rosii cu tortellini asezonata cu busuioc verde

 

TIPS-URI

1

Am folosit mai mult bulion de casa [ mai gros ] pentru a da supei o consistenta apropiata de supele -crema .

RETETA IN IMAGINI

Supa de rosii cu tortellini-0
Supa de rosii cu tortellini-1
Supa de rosii cu tortellini-2
Supa de rosii cu tortellini-3
Supa de rosii cu tortellini-4
Supa de rosii cu tortellini-5
Supa de rosii cu tortellini-6
Supa de rosii cu tortellini-7
Supa de rosii cu tortellini-8
Supa de rosii cu tortellini-9
Supa de rosii cu tortellini-10

COMENTARII (23)

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

25.01.2015, 09:37

ce bine arata

mirela0911

mirela0911 1

25.01.2015, 16:04

Ce supa buna!

mihaelar63

mihaelar63 1

26.01.2015, 23:26

Mirela oare piticii tai ar manca ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01