Supa de vita cu galuste de gris

de mihaelar63 in Supe, 23 Iun 2012 | 5109 vizualizari

 

Vara pe calduri mari oala sub presiune este un aliat de nadejde cu ajutorul ei injumatatesti timpii de fierbere . Deci in meniu , supa rapida de vita cu galuste de gris .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita [ manzat ]
  • 3 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa
  • 1 maciulie usturoi
  • 10 bobe piper
  • 1 foaie dafin
  • 3 oua
  • gris
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galuste de gris:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Se pune la fiert in oala sub presiune carnea si telina taiata cuburi , morcovii rondele ceapa isi usturoiul [ la care s-au taiat mustatile ] intregi , sare piper si foaia de dafin .
  3. Se fixeaza capacul si se fierbe la foc mare pana incepe sa fluiere [5 min], dupa aceasta se da focul la jumatate .
  4.   La  25 min se pune oala in chiuveta si se lasa apa rece , se ridica butonasul pentru deprsurizare si se scoate capacul .
  5. Se pune oala pe foc si se fierb in supa galuste de gris facute din 3 oua .
  6.  Serviti cu patrunjel proaspat taiat si piper .
 

TIPS-URI

1

Oala sub presiune nu se lasa nesupravegheata .

2

Cititi atent instructiunile de folosire pentru a evita neplacerile ulterioare .

3

Supa limpede de vita este deosebit de gustoasa potrivita si pentru copii , bineinteles fara piper .

RETETA IN IMAGINI

Supa de vita cu galuste de gris-0
Supa de vita cu galuste de gris-1
Supa de vita cu galuste de gris-2
Supa de vita cu galuste de gris-3
Supa de vita cu galuste de gris-4

COMENTARII (15)

love_cherry 1

28.06.2012, 00:57

mihaelaluisa 1

10.07.2012, 12:03

am facut aceasta reteta si este delicioasa..multumesc...

mihaelar63 1

10.07.2012, 13:48

Ma bucur ca ti-a fost de folos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41