Supa mexicana cu perisoare

de Corinuta in Supe, 10 Iul 2011 | 3354 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intamplator pe net si m-am gandit ca s-ar putea sa ne placa....ceea ce s-a si intamplat.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml rosii pasate
  • 400 g rosii taiate cuburi
  • 2,5 l supa de vita sau apa
  • 1 ardei iute
  • 1/2 legatura patrunjel 
  • 650 g carne tocata vita sau amestec
  • 6 linguri malai
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceasca orez
  • sare,piper macinat,chimen macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mexicana cu perisoare:

Se curata, se spala si se taie cubulete ardeiul iute, ceapa si usturoiul. Se pune uleiul la incins si se caleste jumatate din cantitatea de ceapa si usturoi impreuna cu frunzele de dafin. Dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile pasate, rosiile cuburi, ardeiul iute si supa de vita. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mic cca 15 minute.

Se amesteca carnea tocata cu restul de ceapa si usturoi, cu oul, laptele, malaiul si jumatate din verdeata tocata. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se ia cate o lingurita din compozitie si se formeaza perisoarele.

Se adauga perisoarele in supa impreuna cu orezul spalat bine si se lasa sa fiarba inca 15 minute, dupa care se condimenteaza cu sare si piper, se adauga restul de patrunjel si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114473
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114474
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114475
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114476
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114477
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114478
retete culinare - Supa mexicana cu perisoare 114479

COMENTARII (15)

Corinuta 1

11.07.2011, 10:47

jolygina 1

11.07.2011, 11:04

LicutaMarin 1

12.07.2011, 21:35

cred ca este delicioasa!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21