Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

de AlexTeacher in Paste, 17 Noi 2015 | 1432 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food".

Foto Credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco:

  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;

  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;

  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;

  • Scurge-le apoi de apa;

  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;

  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;

  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste; 

 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-0
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-1
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-2
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-3
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-4
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-5
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-6
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-7
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-8
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-9
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-10
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-11
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-12
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-13
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco-14

COMENTARII (10)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

18.11.2015, 12:40

tare bune!

Panacris

Panacris 1

18.11.2015, 20:10

Superrrrr! Multumesc pentru numeroasele imagini din timpul preparării Am vazut acolo o ustensilă interesantă, cu ce ai amestecat branzeturile pentru sos Data viitoare poate, o voi ”descoperi” în întregime. O reteță super ușoară și tare gustoasă

dantes

dantes 1

23.11.2015, 06:37

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!