Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne

de mihaelar63 in Paste, 30 Dec 2014 | 788 vizualizari

 

Macar o data pe luna avem voie sa preparam si paste . Nu-i asa ?

 

INGREDIENTE

Pt . bilute de carne :

  • 500 gr carne tocata vitel,
  • 1 ou ,
  • 1 lingurita pasta ardei ,
  • 2 catei usturoi tocati,
  • sare ,piper ,
  • cimbru uscat pudra ,
  • ghimbir pudra.
  • 500 gr tagliatelle cu ou si cu spanac
  • 500 gr mini- dovlecei
  • 100 gr ulei
  • 100 gr parmezan
  • 1 pahar bulion
  • 1 pahar apa
  • piper
  • sare
  • 2 rosii
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne:

  1. Se amesteca compozitia pentru blutele de carne . Se formeaza mici bilute care se prajesc in ulei .
  2. Intr-un wok incapator se pun tagliatellele , dovleceii spalati si curatati .
  3. Deasupra se toarna sucul de rosii, apa  , se aseaza felii de rosii . Se sareaza si se pipareaza .
  4. Se fierb 10 minute sub capac .
  5. Spre sfarsitul fierberii se aduga parmezanul .
  6. Se serveste cu busuioc verde .
 

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-0
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-1
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-2
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-3
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-4
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-5
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-6
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-7
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-8
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-9
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-10
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-11
Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne-12

COMENTARII (11)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:38

Buuune!

simona72 1

31.12.2014, 11:56

Eu as manca zilnic paste...sunt super si ale tale!

mihaelar63 1

05.01.2015, 12:11

Daca au dovlecei , bya serveste

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04