Taitei asiatici

de -Miti- in Paste, 10 Sep 2014 | 1305 vizualizari

 

Mancarea asiatica are avantajul ca se prepara rapid si ca legumele nu-si pierd toate proprietatile nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 100 g taitei lati
  • un ardei kapia
  • un morcov
  • un catel de usturoi
  • 10 ciuperci
  • o lingurita pasta de ghimbir cu ceapa verde
  • 1/2 lingurita sambal oelek
  • 100 gr varza alba
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1/2 lingurita ulei de susan
  • 1-2 linguri de ulei
  • 1 lingurita seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei asiatici:

Punem apa la fiert,in care adaugam o jumatate de lingurita de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele si le fierbem al dente. Nu le fierbem mai mult,fiindca vor fi putin prajite cu legumele si se vor inmuia prea mult.Dupa ce s-au fiert ,le clatim cu apa rece ca sa oprim procesul de gatire si le lasam sa se scurga.

Taiem ardeiul in rondele. Morcovul il taiem in betigase,iar varza in fasii subtiri. Taiem in bucatele usturoiul.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat adaugam uleiul (dar nu cel de susan).

Adaugam  pe rand morcovul,varza,ciupercile,ardeiul si usturoiul.

Le calim 2 minute si adaugam pasta de ghimbir si sambal oelek-ul. Amestecam.

Adaugam taiteii,amestecam si lasam sa se incalzeazca.

Punem sosul de soia si uleiul de susan,amestecam si luam de pe foc. Nu lasam mai mult pe foc,uleiul de susan isi va pierde aroma.

Punem in farfurie si presaram semintele de susan inainte de a servi.

 

COMENTARII (20)

-Miti- 1

10.09.2014, 21:56

Cleme, musafiri ca tine sa tot am

deyutzky 1

11.09.2014, 01:12

ma mut la tine ai niste retete nemaipomenite si asta arata grozav!!

Panacris 1

11.09.2014, 08:38

Am înțeles Miti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04