Taitei de casa

de meosiris in Paste, 30 Aug 2011 | 3639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou la fiecare 100g faina si un praf de sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Facem un aluat din care intindem o foaie cat de subtire putem si o lasam cca 20-25min la uscat.  Incepem sa taiem taiteii.

Mie nu mi-au iesit asa de subtiri pe cat as fi vrut, insa pana data viitoare sper sa ma perfectionez:D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

31.08.2011, 12:37

Am decretat.....toate supele cu taitei de casa! ......si galuste bineinteles

mamaieelena 1

23.09.2011, 16:38

Panacris 1

13.02.2014, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Taitei integrali cu faina de secara