Tarta cu branza

de mamaieelena in Prajituri, 2 Mar 2014 | 878 vizualizari

 

De aceasta data am facut o tarta putin deosebita pentru mine si mi-a placut.Iata cum!!

 

INGREDIENTE

  • compozitia cremei:
  • 500g branza dulce
  • 3 linguri cu gris
  • 300 ml. lapte
  • 3 oua
  • 4 linguri cu miere
  • 1 plic cu zahar vanilat
  • Blatul:
  • 4 oua 4 linguri cu zahar
  • 4 linguri cu faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se fierbe mai intai grisul cu laptele si se da la rece. Cand acesta este rece se amesteca cu restul de ingrdiente si se rastoarna intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana la coacerea finala 45 de minute sau chiar o ora.

Se prepara intre timp si aluatul de pandispan astfel: se bat albusurile spuma, se adauga si zaharul, iar la sfarsit faina. Se rastoana apoi peste branza si se da iar la cuptor pana se rumeneste bine, 30 de minute. Se scoate si se lasa 10 minute, apoi se rastoarna pe un platou punanadu-l cu fata in jos pe marginea formei si cu o miscare ferma se rastoarna pe platou  se poate consuma calda sau rece.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat prea mult zahar dar voi veti face dupa gustul vostru.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu branza 301364
retete culinare - Tarta cu branza 301365
retete culinare - Tarta cu branza 301366

COMENTARII (13)

Alexandra Burz 1

03.03.2014, 08:02

_Alina_ 1

03.03.2014, 11:17

Satisfyyourcravings 1

03.03.2014, 13:42

O frumusete!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D