Tarta cu carne de curcan si broccoli

de oanapl in Curcan, 5 Iun 2017 | 3948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 250 g carne de curcan
  • 1 ardei rosu
  • 1 broccoli mic (300g)
  • 100 g ciuperci (conserva)
  • 2 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 50 ml smantana
  • 70 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne de curcan si broccoli:

Tai carnea de curcan cubulete si o calesti pe toate partile. Adaugi condimentele, apoi adaugi ardeiul si ciupercile taiate cubulete.

Intre timp, desfaci broccoli buchetele si le tragi un clocot in apa cu sare, pentru 3-4 minute. Scoti broccoli, il scurgi bine de apa si il adaugi peste carnea de curcan.

Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de carne si legume.

Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita, din loc in loc. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Scoti tava, presari cascavalul dat pe razatoare si apoi introduci tarta din nou la cuptor, pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne de curcan si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan