Tarta cu piept de curcan si ciuperci

de oanapl in Curcan, 10 Mai 2017 | 4045 vizualizari

 

Va invit sa incercati o tarta rapida si gustoasa cu carne de curcan si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 cepe
  • ½ ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 aluat foietaj
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de curcan si ciuperci:

Lasi foietajul sa se dezghete la temperatura camerei.

Dai pieptul de curcan prin masina de tocat, iar ceapa o toci marunt.

Pentru umplutura, calesti ceapa in ulei, adaugi carnea, ardeiul si ciupercile taiate si lasi sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Adaugi sare si piper dupa gust. Dupa 10-15 minute, cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugi verdeata tocata si ouale batute si amesteci bine.

In tava unsa cu ulei, asezi foaia de aluat si adaugi umplutura. Tai surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 45-50 de minute, la 180 de grade C.

 Lasi tarta sa se raceasca putin si apoi o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta