Tarta cu sunca si broccoli

de mikidaniro in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 1813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125g unt
  • 260g faina
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 250ml lapte
  • 200g sunca
  • 200g branza
  • 300g broccoli
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si broccoli:

Untul rece taiat cubulete impreuna cu faina,oul batut usor cu sarea si 2 linguri de apa le punem in robot si omogenizam totul 2-3 min.Daca mai este necesar pentru a ''lega'' aluatul adaugam si a treia lingura de apa.

Scoatem aluatul pe suprafata infainata,il intindem si il punem in forma de tarta tapetata in prealabil cu unt.Punem tava la rece si ne apucam de umplutura.

Broccoli il rupem buchetele mici,iar ceapa o taiem jolien,apoi punem totul pe foc intr-o tigaie si le sotam 10-12 min.sau pana incepe broccoli sa se inmoaie.Cand este gata dam deoparte si cat se racoreste putin taiem sunca cubulete,branza cuburi,iar ardeiul fasii.

Amestecam ouale cu laptele,sare si piper,adaugam sunca,branza si broccoli cu ceapa,omogenizam bine si turnam totul in tava cu aluat scoasa de la rece,apoi punem ardeii deasupra.Punem tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de min. sau pana se rumeneste deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu sunca si broccoli-0
Tarta cu sunca si broccoli-1
Tarta cu sunca si broccoli-2
Tarta cu sunca si broccoli-3

COMENTARII (24)

deliciousflavours 1

04.04.2012, 09:13

imi plac mult tartele de acest gen!
p.s. frumoasa impletitura

Criss 1

04.04.2012, 10:08

Foarte faina si buna tarta.

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:39

ce frumos aratsa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04