Tarta pizza

de reisnaor_2006 in Pizza, 18 Aug 2015 | 654 vizualizari

 

O bunatate pe care o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • 1 ou
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr de ciuperci conserva
  • pasta de rosii Cirio
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pizza:

        Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua, oul, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca. Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt pe care le umplem dupa bunul plac.

        Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

3

Daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume presarati busuioc,ii da o aroma deosebita.

RETETA IN IMAGINI

Tarta pizza-0
Tarta pizza-1
Tarta pizza-2
Tarta pizza-3
Tarta pizza-4
Tarta pizza-5
Tarta pizza-6
Tarta pizza-7

COMENTARII (17)

Catalina L 1

18.08.2015, 20:38

buna

reisnaor_2006 1

18.08.2015, 20:41

multumesc

Rocsi 1

18.08.2015, 21:38

Pe gustul meu este tarta asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20