Tartine cu crema de branza si somon afumat

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 7541 vizualizari

 

Tartine rapide facute cu ajutorul bucatarasilor la inaugurare :) Prea multe poze nu am gasit...semn ca au fost tare gustoase :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mari cu crema de branza ceva fin cremos Delaco
  • 200 gr somon afumat
  • o legatura marar
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • felii de lime
  • bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu crema de branza si somon afumat:

Se mixeaza cu blenderul somonul afumat impreuna cu crema de branza, se adauga mararul tocat fin, zeama de lamaie, se condimenteaza dupa gust si se aseaza crema pe feliile de bagheta. Se orneaza cu felii subtiri de lime sau cu ardei gras rosu.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tartine cu crema de branza si somon afumat 330583
retete culinare - Tartine cu crema de branza si somon afumat 330597
retete culinare - Tartine cu crema de branza si somon afumat 330598
retete culinare - Tartine cu crema de branza si somon afumat 330599
retete culinare - Tartine cu crema de branza si somon afumat 330600

COMENTARII (18)

Oana 1

08.07.2014, 11:53

Xandrinne 1

08.07.2014, 23:48

robert_badica 1

15.07.2014, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21