Telemea mixta oaie-vaca

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2012 | 9290 vizualizari

COMENTARII (37)

Sim0na 1

11.09.2012, 09:28

@Gurita
@Mihaela, ptr tine, expediez

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, o voi intreba de soacra`mea ce tip de cheag foloseste si iti voi spune. Concentratia o gasesti pe fiecare plic de cheag.. si este in functie de tipul de lapte. Voi reveni cu amanunte.

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, cheag-ul il gasesti si la farmaciile veterinare..

_Alina_ 1

11.09.2012, 10:31

minunata

adry88 1

11.09.2012, 10:52

foarte buna

Rocsi 1

11.09.2012, 11:01

Super!

angyb 1

11.09.2012, 12:26

daca tot ai facut asa multa trimite si la noi un pic

Sim0na 1

11.09.2012, 12:40

@rhapsody, multumesc
@eduard_09, multumesc
@rocsi_1612,
@angyb, iti trimit si tie!!

scortisoara 1

11.09.2012, 13:51

Ador telemeaua ! Super! Bine ai facut ca ai postat reteta!

Bucataras 1

16.09.2012, 20:48

cit timp ai lasat la separat?

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:46

Sim0na 1

17.09.2012, 08:19

Scortisoara, multumesc!
Bucataras, la separat a stat cam juma de ora... oricum se vede cum se ridica braza si ramane zerul.. Acum cred ca depinde si de cheag.. La scurs a stat de seara pana dimineata.. cca 12 ore!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mac si susan.