Tigaie cu rosii, cartofi si oua

de madi_marin in Mancaruri de legume, 17 Mai 2020 | 4660 vizualizari

 

Sursa Youtube

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 conservă de roşii cuburi
  • 3 cartofi
  • 4 ouă de prepeliţă / găină
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • pătrunjel verde
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu rosii, cartofi si oua:

Se curăţă cartofii, se spală, se şterg şi se taie cubuleţe. Se stropesc cu ulei şi se presară cu sare şi piper. Se pun într-un singur strat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Se coc la 200 de grade pentru 20 – 25 de minute.

Între timp se prepară sosul de roşii : în puţin ulei se călesc ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se adaugă roşiile, condimentele, sare şi piper după gust. Se lasă la foc mic să mai scadă sosul, cam 7 – 8 minute.

Când cartofii sunt gata, se adaugă peste sosul de roşii, apoi se pun din loc în loc ouăle. Se acoperă totul cu un capac şi se lasă la foc mic să se gătească şi ouăle.

Se serveşte preparatul presărat cu pătrunjel.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu rosii, cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu smantana si cascaval, la cuptor