Tigaie picanta

de Furnicuti in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2011 | 11997 vizualizari

 

O mancare consistenta, pe placul domnilor :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 piept pui dezosat (500g)
  • 250 - 300 g cabanos
  • 500 g ciuperci
  • 2 - 3 ardei grasi verzi
  • 2 - 3 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa
  • 4 - 5 ardei iuti (uscati sau proaspeti)
  • 1 pahar de vin alb
  • 3 linguri pasta de ardei
  • ulei pentru prajit (cam 50 ml)
  • sare, piper, boia

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Taiem carnea de porc bucatatele potrivite si le prajim in uleiul incins cateva minute. Adaugam carnea de pui taiata la fel si le lasam sa se patrunda, amestecand din cand in cand. Intre timp pregatim legumele: ciupercile le lasam intregi daca sunt micute, sau le taiem pe jumatate pe cele mai mari, ceapa o tocam marunt, iar ardeii ii taiem cubulete.

Cand carnea e pe jumatate patrunsa, adaugam ceapa si mai lasam la calit cateva minute. Apoi adaugam ciupercile, ardeii, carnatii, ardeii iuti si vinul. Lasam fara capac sa se faca la foc mediu. Cand legumele sunt aproape gata, adaugam pasta de ardei, sare, piper si boia. Daca are prea mult sos, dati la cuptor vreo 10 minute la sfarsit, ca sa se rumeneasca.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si muraturi

RETETA IN IMAGINI

Tigaie picanta-0
Tigaie picanta-1
Tigaie picanta-2

COMENTARII (25)

vanilla

vanilla 1

08.02.2011, 14:26

asta e pe placul lu` tata! el are si un motto: Carnea cea mai buna leguma!!!!

FLORYAVRAM

FLORYAVRAM 1

08.02.2011, 15:10

buuuuuuuuuun,foarte bun!

marinica68

marinica68 1

08.02.2011, 18:20

hmm bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!