Tiramisu Duo

de Panacris in Prajituri, 23 Feb 2012 | 1492 vizualizari

 

Inspirata de Alice Ciobanu, am creat un altfel de Tiramisu!

 

INGREDIENTE

  • piscoturi 300 g.
  • mascarpone 250 g.
  • frisca 375 g.
  • zahar pudra 4 linguri
  • ciocolata cu lapte 100 g.
  • cafea concentrata 200 ml.
  • lichior de nuci 20 ml.
  • bobe de cafea ptr decor
  • cacao pudra ptr decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Duo:

Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Frisca se bate energic cu zaharul pudra pana se intareste. Se adauga crema de mascarpone si se amesteca pana se incorporeaza totul. Se imparte crema in doua, intr-o parte din crema, se pune ciocolata topita si se amesteca bine pana se incorporeaza totul. Intr-un vas se aseaza un strat de crema alba, un strat de piscoturi, inmuiate in cafea innobilata cu lichior de nuci, crema cu ciocolata si cateva piscoturi umede,  deaspura ca decor. Se presara cacao si se orneaza dupa gust cu boabe de cafea. Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu Duo 148562
retete culinare - Tiramisu Duo 148563
retete culinare - Tiramisu Duo 148564
retete culinare - Tiramisu Duo 148565
retete culinare - Tiramisu Duo 148566
retete culinare - Tiramisu Duo 148567
retete culinare - Tiramisu Duo 148568
retete culinare - Tiramisu Duo 148569
retete culinare - Tiramisu Duo 148570
retete culinare - Tiramisu Duo 148571
retete culinare - Tiramisu Duo 148572
retete culinare - Tiramisu Duo 148573

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:15

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:08

Bya Ralu 1

24.06.2012, 11:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: